Тільки для справжніх чоловіків: туристи ганяють на дитячих машинках у центрі Львова

Туристи ганяють на дитячих машинках у центрі Львова. Фото: otvet.imgsmail (умовне)

Туристи ганяють на дитячих машинках у центрі Львова. Фото: otvet.imgsmail (умовне)

Події
09 вересня 2020 13:55

Перші 40 років дитинства — найскладніші в житті хлопчика. Ця народна мудрість вже давно веселить інтернет-користувачів, а особливо жінок. І ось цьому смішне підтвердження — у центрі Львова чоловіки вирішили згадати дитинство і почали поганяти містом на дитячих машинках. Читайте найцікавіші новини Львова за сьогодні.

Відповідне відео на своєму YouTube-каналі опублікувало видання Depo.Львів.

Туристи ганяють на дитячих машинках у центрі Львова. Скріншот з відеоТуристи ганяють на дитячих машинках у центрі Львова. Скріншот з відео

Перегони на дитячих машинках вузькими вуличками у центрі Львова зафільмували сьогодні, 9 вересня. В мережі львів’яни вже жартують: "Зате туристи покатались на «Ламборджині».

Нагадаємо, війна з нелегальними машинками біля Львівської опери триває кілька років. Діяльність атракціонів на проспекті Свободи заборонили у 2015 році, однак підприємці й далі продовжують здавати машинки в оренду. Час від часу муніципали конфісковують частину прокатних машинок, але підприємцям вдається їх собі повертати через суди. Також іноді між цими підприємцями та муніципалами/поліцією стаються справжні бійки, хоч це і не приносить бажаних результатів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах