Нематеринський інстинкт: у Трускавці жінка змушувала власних доньок жебракувати

У Трускавці жінка змушувала власних доньок жебракувати. Фото: storyfox.ru (умовне)

У Трускавці жінка змушувала власних доньок жебракувати. Фото: storyfox.ru (умовне)

Події
10 вересня 2020 16:27

У Трускавці 26-річна жінка змушувала своїх доньок, віком 1 та 8 років, жебракувати у людних місцях. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, жінка, мешканка одного з сіл Дрогобицького району, використовувала дітей для жебрацтва з липня до вересня 2020 року.

«Вибираючи людні місця та використовуючи двох своїх доньок віком 1 та 8 років, жінка випрошувала у перехожих гроші. Старша донька постійно перебувала біля матері, а меншу дитину тримала на руках. При цьому зловмисниця нехтувала елементарними нормами гігієни як особистої, так і власних дітей, та не забезпечувала їм нормальних умов для розвитку», - йдеться в повідомленні поліції.

У вівторок, 8 вересня, слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.150-1 Кримінального кодексу України – використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом. Тепер горе-матері загрожує обмеження волі до 3 років або позбавлення волі на аналогічний термін.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 8 вересня на тротуарі на вулиці Трускавецькій в Дрогобичі підібрали п’яну молоду маму з немовлям, яке плакало поряд у візочку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах