Карантинні зони переглянули: в яку потрапив Львів

Карантинні зони переглянули: в яку потрапив Львів. Фото: freepik.com.

Карантинні зони переглянули: в яку потрапив Львів. Фото: freepik.com.

Події
11 вересня 2020 09:04

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час засідання 10 вересня переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. У Пустомитівському та у Перемишлянському районах оголосили червоний рівень небезпеки.

Нові обмеження почнуть діяти з 00:00 понеділка, 14 вересня. 

Червоний рівень епіднебезпеки

Пустомитівський район
Перемишлянський район

Зазначимо, що у «червоній зоні» заборонені робота громадського транспорту, закладів освіти, діяльність закладів харчування, ТРЦ, спортзалів, кінотеатрів. Перетин меж таких зон можливий лише на індивідуальному транспорті, при цьому в автомобілі має бути не більше 5 людей. Окрім того, в межах «червоної зони» заборонена посадка пасажирів у міжобласний транспорт, дозволена лише висадка.

Помаранчевий рівень епіднебезпеки

Львів
Дрогобич
Бродівський район
Городоцький район
Жовківський район
Миколаївський район
Радехівський район

У "помаранчевій зоні" забороняється: діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; робота спортзалів, фітнес-центрів та закладів культури; прийом нових змін в дитячі табори; обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів та не більше 100 людей.

Жовтий рівень епіднебезпеки

Борислав
Моршин
Самбір
Стрий
Буському район
Дрогобицький район
Жидачівський район
Золочівський район
Кам'янка-Бузький район
Самбірський район
Сколівський район

Зазначимо, що жовтій зоні потрібно перебувати у громадських будівлях у масках, кінотеатри можуть працювати із заповненістю на половину, а транспорт має перевозити пасажирів лише на сидячих місцях. У жовтій зоні забороняється відвідувати установи соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

"Зелена зона" 

Сокальський район
Яворівський район
Турківський район
Старосамбірський район
Червоноград
Новий Розділ
Трускавець 

Нагадаємо, львівський лікар заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. До львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах