Різанина в центрі Львова: сім’я п’яних ромів з ножем накинулась на перехожого

Сім’я п’яних ромів з ножем накинулась на перехожого. Фото: total.kz (умовне)

Сім’я п’яних ромів з ножем накинулась на перехожого. Фото: total.kz (умовне)

Події
11 вересня 2020 16:51

Сьогодні вночі, 11 вересня, на площі Галицькій у Львові стався конфлікт між сім’єю нетверезих ромів та львів’янином, внаслідок якого другого вдарили ножем у плече. Після бійки нападники втекли на таксі.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, правоохоронцям надійшов виклик про інцидент близько 5:00 ранку.

Сім’я п’яних ромів з ножем накинулась на перехожого. Фото поліціїСім’я п’яних ромів з ножем накинулась на перехожого. Фото поліції

На місці інспектори надали потерпілому домедичну допомогу, після чого хлопця госпіталізували. За даними медиків, у 22-річного львів'янина різані рани лівого передпліччя, з пошкодженням сухожилків розгиначів.

Правоохоронцям вдалося встановити, що далі двоє учасників конфлікту пересіли в інше таксі позаду пам'ятника Шевченку та поїхали у напрямку Рясного. Згодом водій таксі повідомив поліцейським, що залишив чоловіків наприкінці вулиці Шевченка. При цьому зазначив, що вони цілу дорогу сварилися на незрозумілій для нього мові.

Коли копи прибули за вказаною адресою, то зауважили, що на подвір'ї чутно сварку. Вони опитали місцевих мешканців і з’ясували, що схожі особи винаймають в їхньому будинку помешкання.

Двері орендованої оселі відчинила 30-річна жінка і біля неї стояв 13-річний син. Патрульні опитали хлопця. Спочатку він усе заперечував, а потім таки зізнався, що був учасником конфлікту, однак удар ножем завдав не він. Інспектори поцікавилися де батько хлопця, однак жінка відмовилася від пояснень. Вона надала його фото і очевидці зазначили, що він дуже схожий на учасника конфлікту.

Маму з хлопцем для встановлення обставин доправили у Галицький відділ поліції. Наразі ймовірного винуватця злочину розшукує поліція.

За даними ZAXID.NET, учасниками конфлікту, під час якого підрізали львів’янина, були особи ромської національності. Також відомо, що чоловіки перебували у нетверезому стані.

Нагадаємо, 18 липня на вулиці Городоцькій у Львові компанія ромів побила ветеранку російсько-української війни, яка намалагась завадити крадіжці з сумки перехожої.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах