Нічого святого: на Львівщині чоловік вкрав скриньку з пожертвами для онкохворої дитини

На Львівщині чоловік вкрав скриньку з пожертвами для онкохворої дитини. Фото: IStock (умовне)

На Львівщині чоловік вкрав скриньку з пожертвами для онкохворої дитини. Фото: IStock (умовне)

Події
16 вересня 2020 14:43

З однієї зі шкіл у Бродах викрали благодійну скриньку з пожертвами на лікування для учениці, онкохворої дівчинки. За словами директорки навчального закладу, в скриньці було близько 5 тисяч гривень, які пожертвували школярі, їхні батьки та вчителі.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили, що невідомий чоловік зайшов до приміщення школи, взяв скриньку, що стояла біля входу, сховав її під куртку та вийшов.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 31-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Викрадену скриньку у нього вже вилучили.

Вкрадена скринька. Фото поліціїВкрадена скринька. Фото поліції

За даними Zaxid.net, скринька стояла в коридорі середньої школи №1 і призначалась для збору коштів на лікування 16-річної учениці Марії Мовчко, яка має лейкемію. Дівчиною опікується львівський благодійний фонд «Із янголом на плечі».

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, днями на руїнах синагоги у Львові молодь організувала велику п’янку. Містяни нарікають, що такі гуляння з розпиванням алкогольних напоїв на території меморіалу «Простір синагог» не рідкість.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах