Залишився патріотом: прикордонник Ігор Шарун, який порівняв українських воїнів зі свиньми, вибачився

Прикордонник Ігор Шарун, який порівняв українських воїнів зі свиньми, вибачився. Фото: Ігор Шарун/Фейсбук.

Прикордонник Ігор Шарун, який порівняв українських воїнів зі свиньми, вибачився. Фото: Ігор Шарун/Фейсбук.

Події
21 вересня 2020 09:50

Прикордонник із Львівщини Ігор Шарун, який у TikTok порівняв українських воїнів зі свиньми, попросив вибачення у всіх захисників України. Чоловік запевнив, що «жодних думок про будь-яке насміхання над армією України не мав та не має». Вибачення Шарун опублікував на своїй сторінці у Фейсбук. Зробити це у  TikTok прикордонник не зміг, оскільки після того, як у мережі розгорівся скандал, він видалив акаунт. Читайте всі новини Львова

Прикордонник Ігор Шарун, який порівняв українських воїнів зі свиньми, вибачився. Фото: Ігор Шарун/Фейсбук. Прикордонник Ігор Шарун, який порівняв українських воїнів зі свиньми, вибачився. Фото: Ігор Шарун/Фейсбук.

«Сьогодні моє ім'я серед українського суспільства прозвучало в дуже негативному світлі. І причиною цьому став мій необдуманий і ганебний вчинок.
Відразу зазначу, на даний момент я проходжу військову службу в лавах Державної прикордонної служби України. І тому за необдуманість своїх дій мені вдвічі соромно. Я прошу вибачення у всіх захисників України! Жодних думок про будь-яке насміхання над армією України я не мав та не маю. Я свідомо обирав для себе шлях захисту України і залишаюся патріотом нашої Батьківщини. Мені дійсно прикро, що під час користування однією з соціальних мереж поширив вкрай недоречне відео, в якому йшлося про армію України. Ще раз прошу вибачення в своїх побратимів та кожного, хто захищає нашу країну, за цю ситуацію.Слава Україні!!!», – написав він.

Прикордонник Ігор Шарун, який порівняв українських воїнів зі свиньми, вибачився.Прикордонник Ігор Шарун, який порівняв українських воїнів зі свиньми, вибачився.

Нагадаємо, прикордонник з Львівщини Ігор Шарун у TikTok порівняв бійців ЗСУ зі свинями. На відео випадково натрапив офіцер Збройних сил України, полковник Анатолій Штефан. На відео автор порівнює ЗСУ та воїнів зі свинями та віддає їм команди зі «Статуту» українською мовою. На той момент, коли його помітив Штефан, відео вже набрало 119000 переглядів, близько 5000 лайків та 570 поширень від росіян, які продовжували його масово поширювати. ДПСУ розпочала службову перевірку. Як виявилося, Ігор Шарун є військовослужбовцем ДПСУ у Волинській області.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах