Недобрий ранок: біля Бартатова загинули двоє людей

Недобрий ранок: біля Бартатова загинули двоє людей. Фото поліції

Недобрий ранок: біля Бартатова загинули двоє людей. Фото поліції

Події
23 вересня 2020 08:25

У дорожньо-транспортній пригоді в Городоцькому районі Львівщини загинули двоє людей, ще двоє - постраждали. Смертельна аварія за участі трьох автомобілів сталася сьогодні, 23 вересня. Читайте всі новини Львова і Львівської області.

Біля Бартатова на Львівщині в ДТП загинули двоє людей. Фото поліціїБіля Бартатова на Львівщині в ДТП загинули двоє людей. Фото поліції

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Пежо-307», 21-річний житель міста Городок, скоїв зіткнення з мікроавтобусом «ГАЗель» під керуванням 56-річного мешканця Пустомитівського району. Після цього зіткнення легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом «Пежо Боксер».

Біля Бартатова на Львівщині в ДТП загинули двоє людей. Фото поліціїБіля Бартатова на Львівщині в ДТП загинули двоє людей. Фото поліції

"Внаслідок ДТП водій та пасажир «Пежо-307», 41-річний мешканець Тернопільської області, від отриманих травм померли на місці події. Водій мікроавтобуса «Пежо Боксер» та його пасажир, обидва жителі Городка віком 25 та 24 роки, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню", - розповіли в поліції.

Недобрий ранок: біля Бартатова загинули двоє людей. Фото: Варта 1.Недобрий ранок: біля Бартатова загинули двоє людей. Фото: Варта 1.

Недобрий ранок: біля Бартатова на Львівщині загинули двоє людей. Фото: Варта 1.Недобрий ранок: біля Бартатова на Львівщині загинули двоє людей. Фото: Варта 1.

Нагадаємо, вранці 20 вересня біля села Крупське Миколаївського району на Львівщині сталася смертельна ДТП. Автомобіль Chevrolet Aveo злетів з траси в кювет, загинула 21-річна пасажирка, ще троє людей у лікарні. За попередньою інформацією, водій намагався уникнути наїзду на кота, який раптово вибіг на дорогу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах