Перебрав: у Винниках автомобіль банку збив електроопору

У Винниках Volkswagen Polo збив електроопору, а водій втік. Фото: Варта1

У Винниках Volkswagen Polo збив електроопору, а водій втік. Фото: Варта1

Події
23 вересня 2020 11:35

У Винниках Volkswagen Polo збив електроопору, а водій пішов, залишивши автомобіль у кюветі. Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 22 вересня, на вулиці Галицькій. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили у патрульній поліції, повідомлення про подію надійшло о 23:43.

«Патрульні, які прибули на місце події, виявили автомобіль Volkswagen Polo, який знаходився у кюветі з численними механічними пошкодженнями, а також пошкоджену електроопору. Водія автомобіля на місці ДТП не було. Свідки повідомили, що бачили, як з автомобіля вийшов чоловік та пішов у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

У Винниках Volkswagen Polo збив електроопору, а водій втік. Фото: Варта1У Винниках Volkswagen Polo збив електроопору, а водій втік. Фото: Варта1

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля перебував 41-річний львів’янин. Патрульні розшукали його вдома та запропонували поїхати на місце ДТП. Свою вину він не заперечував. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від перевірки та від медичної допомоги відмовився. На водія склали протоколи.

На фото видно, що автомобіль має надпис KredoBank. Речник банку Віктор Гальчинський підтвердив ZAXID.NET інформацію про ДТП. Він зазначив, за кермом службового автомобіля перебував менеджер одного з львівських відділень банку. Він не впорався з керуванням та в'їхав у електроопору.

За цим фактом, сказав Гальчинський, буде проведено службову перевірку.

Нагадаємо, у дорожньо-транспортній пригоді в Городоцькому районі Львівщини загинули двоє людей, ще двоє - постраждали.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах