Не повернулася зі школи: у Львові зникла восьмирічна дівчинка

Не повернулася зі школи: у Львові зникла восьмирічна Соломія Бойко. Фото: Варта 1".

Не повернулася зі школи: у Львові зникла восьмирічна Соломія Бойко. Фото: Варта 1".

Події
26 вересня 2020 08:53

У Львові зникла восьмирічна дівчинка Соломія Бойко. Востаннє дитину бачили у школі у п'ятницю, 25 вересня. Про це повідомив у спільноті "Варта 1" депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За його словами, якщо комусь відоме місце перебування Соломії Бойко, просять  сповістити в поліцію за номером 102 або 0 97 516 3914.

Не повернулася зі школи: у Львові зникла восьмирічна Соломія Бойко. Фото: Варта 1.Не повернулася зі школи: у Львові зникла восьмирічна Соломія Бойко. Фото: Варта 1.

"Личаківським відділом поліції м. Львова встановлюється місце знаходження малолітньої Бойко Соломії Романівни, 2012 року народження котра о 09:08  25.09.2020 року вийшла зі школи та місце її перебування невідоме", - йдеться у повідомленні Зінкевича.

Не повернулася зі школи: у Львові зникла восьмирічна Соломія Бойко.Не повернулася зі школи: у Львові зникла восьмирічна Соломія Бойко.

Як повідомив Ігор Зінкевич, правоохоронці переглянули камери відеоспостереження на маршруті руху дитини і з’ясували, що вона пішла з білявою жінкою. Остання, до слова, теж зникла. Нині поліцейські розшукують обох.

Загадкове зникнення 8-річної Соломії Бойко: камери зафіксували жінку, з якою пішла дівчинка. Фото: "Варта 1".Загадкове зникнення 8-річної Соломії Бойко: камери зафіксували жінку, з якою пішла дівчинка. Фото: "Варта 1".

Доповнено: станом на ранок 28 вересня патрульні розшукали Соломію Бойко.

Нагадаємо, п'яна 34-річна львів'янка, відвівши доньку зранку у дитсадок, забула про це і заявила у поліцію про зникнення малої. Неприємний інцидент стався 17 вересня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах