Коронавірус на Львівщині: все, що відомо на 26 вересня

Коронавірус на Львівщині: все, що відомо на 26 вересня. Фото: unsplash.

Коронавірус на Львівщині: все, що відомо на 26 вересня. Фото: unsplash.

Події
26 вересня 2020 09:21

Станом на 09.00 суботи, 26 вересня, на Львівщині лабораторно підтверджено 19636 випадків інфікування коронавірусом. Про це повідомили на офіційному Телеграм-каналі Львівської міськради «Львів VS коронавірус». Читайте всі новини Львова і області.

«За вчорашню добу лабораторні центри провели 1830 ПЛР-тестів, з них позитивні – 171. Серед них львів’ян – 112», – йдеться у повідомленні.

Загалом від початку пандемії на Львівщині померла 551 людина, в якої було діагностовано COVID-19. На щастя, 6613 мешканців області побороли недугу.

Станом на 09.00 суботи, 26 вересня, на Львівщині лабораторно підтверджено 19636 випадків інфікування коронавірусом.Станом на 09.00 суботи, 26 вересня, на Львівщині лабораторно підтверджено 19636 випадків інфікування коронавірусом.

Львів залишили у «жовтій» зоні

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час позачергового засідання 24 вересня переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України.

До «червоної» зони епідемічної небезпеки на Львівщині не віднесли жоден район, натомість помаранчевий рівень епіднебезпеки встановили у Бродівському, Золочівському, Перемишлянському, Пустомитівському та Сокальськоум районах.

У «жовтій» зоні залишили Львів, Борислав, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Радехівський, Сколівський, Стрийський та Яворівський райони Львівської області. Решта районів увійшли до «зеленої» зони за рівнем поширення COVІD-19.

Новий епідподіл запрацює з понеділка, 28 вересня. Регіони з червоним рівнем епіднебезпеки переглянуть за 14 днів.

Нагадаємо, львівський лікар заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. До львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах