Коронавірус на Львівщині: яка ситуація на 27 вересня

Коронавірус на Львівщині: яка ситуація на 27 вересня. Фото: freepik.com.

Коронавірус на Львівщині: яка ситуація на 27 вересня. Фото: freepik.com.

Події
27 вересня 2020 09:17

Станом на 09.00 неділі, 27 вересня, на Львівщині 19784 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили на офіційному Телеграм-каналі Львівської міськради «Львів VS коронавірус, з початку пандемії на Львівщині померли 555 людей, у яких діагностували коронавірус.  На щастя, 6625 — одужали.

Коронавірус на Львівщині: яка ситуація на 27 вересня.Коронавірус на Львівщині: яка ситуація на 27 вересня.

"За вчорашню добу лабораторні центри провели 1061 ПЛР-тест, з них позитивні – 148. Серед них львів’ян – 97", — йдеться у повідомленні.

Додамо, що Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України.

До «червоної» зони епідемічної небезпеки на Львівщині не віднесли жоден район, натомість помаранчевий рівень епіднебезпеки встановили у Бродівському, Золочівському, Перемишлянському, Пустомитівському та Сокальськоум районах.

У «жовтій» зоні залишили Львів, Борислав, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Радехівський, Сколівський, Стрийський та Яворівський райони Львівської області. Решта районів увійшли до «зеленої» зони за рівнем поширення COVІD-19.

Новий епідподіл запрацює з понеділка, 28 вересня. Регіони з червоним рівнем епіднебезпеки переглянуть за 14 днів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах