Зґвалтував мінімум 11 дітей: львівському педофілу обрали запобіжний захід

Зґвалтував мінімум 11 дітей: львівському педофілу обрали запобіжний захід.

Зґвалтував мінімум 11 дітей: львівському педофілу обрали запобіжний захід.

Події
28 вересня 2020 15:38

У Львові правоохоронці взяли під варту 46-річного чоловіка, який розбещував і ґвалтував малолітніх дівчат. Підозрюють, що керівник одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів причетний щонайменше до 11 злочинів, скоєних щодо дітей 11-14 років. Читайте всі новини Львова за сьогодні. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, сьогодні, 28 вересня, за рішенням суду 46-річний львів’янин затриманий. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

Поліцейські вже встановили особи жертв зловмисника – на час скоєння злочинів вони були малолітніми дівчатами, адже перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком.

Заступник керівника Львівської обласної прокуратури Микола Друзюк розповів, що чоловік видавав себе за священника. Він мав деякі духовні знання і вміння переконувати, що дозволяли йому легко втиратися у довіру  до представників різних церков. Він називав себе засновником молодіжної християнської організації, хоча насправді такої не було зареєстровано, і духовенство охоче допомагало йому з приміщеннями для «занять». Не сумнівалися у «справжності» святого отця і керівники шкіл. Педофіл вільно відвідував навчальні заклади Львова, агітуючи школярів вступати до його християнської організації.

Зі старшим наставником, якому неабияк довіряли, діти багато розмовляли про Біблію, Закони Божі, сортували гуманітарну, їли солодощі. У чоловіка було чимало іграшок, які він обіцяв дітям, якщо вони виконають його інтимні побажання. «Процес» тривав 15-20 хвилин. Протягом цього часу педофіл ґвалтував дівчат, а тоді зробивши фото і відео, записував все у спеціальний зошит. Під час обшуків поліцейській знайшли у його квартирі гори моторошної «бухгалтерії».

Досудове розслідування триває.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах