Авіакатастрофа Ан-26 під Чугуєвом: сьогодні на Львівщину привезуть тіло загиблого курсанта

Сьогодні на Львівщину привезуть тіло загиблого курсанта. Фото: РБК-Україна

Сьогодні на Львівщину привезуть тіло загиблого курсанта. Фото: РБК-Україна

Події
29 вересня 2020 12:19

Сьогодні, 29 вересня, на Львівщину привезуть тіло загиблого курсанта в авіакатастрофі Ан-26 під Чугуєвом. Вже 30 вересня о 12:00 Віталія Вільхового поховають у селі Волиця Сокальського району.  Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Сьогодні, 29 вересня, орієнтовно 13.00-16.00 у село Волиця доставлять тіло курсанта, який загинув під час падіння військового літака АН-26 біля міста Чугуєва Харківської області», – повідомили в пресслужбі Сокальської райдержадміністрації.

Сьогодні, 29 вересня, о 9:00 на Меморіалі Слави у Харкові попрощалися з загиблими в авіакатастрофі в Чугуєві Віталієм Вільховим. Курсант Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба отримав 90% опіків тіла і помер у реанімації 26 вересня - на наступний ранок після аварії Ан-26.

Прощання з Віталієм Вільховим у Харкові. Фото: Олексій КучерПрощання з Віталієм Вільховим у Харкові. Фото: Олексій Кучер

Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року в місті Соснівка Сокальського району. Закінчив військовий ліцей Героїв Крут у Львові. Під час навчання був заступником командира взводу. Після цього вступив у харківський університет Повітряних сил. В той день 20-річний хлопець став одним із 20-ти курсантів, які здійснювали навчальний політ.

В авіакатастрофі загинув ще один уродженець Львівщини – 22-річний Ростислав Булій, родом із села Торчиновичі Старосамбірського району.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня поблизу Чугуєва Харківської області під час заходу на посадку впав і загорівся військовий літак Ан-26. Політ був навчальним, на ньому перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба. За інформацією диспетчера аеродрому, на борту перебувало 27 людей. Одразу після аварії вижили двоє - Віталій Вільховий помер у Харківській лікарні невідкладної медичної допомоги, інший перебуває у Харківському військовому шпиталі, його стан задовільний.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах