У Великому Любіні мікроавтобус збив 10-річну дівчинку: дитина в лікарні

У Великому Любіні мікроавтобус збив 10-річну дівчинку. Фото: slovo.md (умовне)

У Великому Любіні мікроавтобус збив 10-річну дівчинку. Фото: slovo.md (умовне)

Події
02 жовтня 2020 14:41

Напередодні, 1 жовтня, близько 19:00 у селищі Великий Любінь Городоцького району водій мікроавтобуса збив 10-річну дівчинку. Дитина сама вийшла на дорогу, а водій не встиг загальмувати. Внаслідок автопригоди школярку забрали до лікарні. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

Відомо, що за кермом мікроавтобуса «Рено Трафік» перебував 35-річний житель міста Біла Церква, який наїхав на 10-річну школярку, місцеву мешканку. Внаслідок наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження, її доставили в лікарню.

За даними Zaxid.net, водій їхав дорогою через селище Великий Любінь, коли на дорозі несподівано з’явилася школярка, дитина сама вийшла на дорогу. Водієві не вдалося уникнути зіткнення і він наїхав на дитину.

Зараз дитина у лікарні в Городку, в неї забої та струс мозку. До слова, біля місця, де сталася аварія, немає пішохідних переходів. Як і чому дитина опинилася на проїжджій частині зараз з'ясовують поліцейські.

Слідчі Городоцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч1. ст.286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху. Тепер водієві мікроавтобусу загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Нагадаємо, на вулиці Пасічній п’яна львів’янка знесла 10 метрів огорожі, збила пішохода та врізалась в паркан. На місці горе-водійка намагалась домовитись з постраждалим, а коли не вийшло – викинула з салону пляшку з-під пива та вирішила втекти, та теж не вдалось.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах