Скандальчик: кандидат на мера Стрия знявся з виборів

Скандальчик: кандидат на мера Стрия знявся з виборів. Фото: Борис Юрович/Фейсбук.

Скандальчик: кандидат на мера Стрия знявся з виборів. Фото: Борис Юрович/Фейсбук.

Події
05 жовтня 2020 10:57

Через скандал із російським паспортом кандидат на посаду голови Стрийської об’єднаної територіальної громади від ВО «Свобода» Борис Юрович зняв свою кандидатуру. Про це заявила Стрийська районна організація партії.

«Це рішення пов’язане з інформаційною кампанією, яку розгорнуто проти Юровича, зокрема звинуваченнями, що він є власником російського паспорта. За його словами, він не хоче нашкодити партії, тому вирішив не брати участі в місцевих виборах як кандидат», — йдеться у повідомленні.

Скандальчик: кандидат на мера Стрия знявся з виборів. Фото: Борис Юрович/Фейсбук. Скандальчик: кандидат на мера Стрия знявся з виборів. Фото: Борис Юрович/Фейсбук.

У повідомленні також вказано, що сім'я Бориса Юровича виїхала в Сибір через переслідування радянської системи. Борису на той час було 3 роки. Однак родина підтримувала тісний зв'язок з відомими дисидентами та політв’язнями.

«Я не буду виправдовуватися, брати участь в інформаційних війнах, тому вирішив зняти свою кандидатуру. Надалі буду продовжувати працювати й боротися задля України і гідного життя українців», — так прокоментував Борис Юрович скандал із російським паспортом.

Нагадаємо, у кандидата на мера міста Стрия Бориса Юровича виявили російський паспорт. Журналістів чоловік запевнив, що паспорт, отриманий ним у 2012 році вже не дійсний, втім це виявилося неправдою. У російський реєстрах цей паспорт досі значиться чинним. Більше того Борис Юрович вказаний засновником компанії ТОВ «Россервіс», зареєстрованої у 2013 році у місті Нягань Ханти-Мансійського автономного округу – Югра. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах