Погрожували ножем: троє львів’ян пограбували 23-річного таксиста

Львів’яни, погрожуючи ножем, пограбували 23-річного таксиста. Фото: hromadske.radio

Львів’яни, погрожуючи ножем, пограбували 23-річного таксиста. Фото: hromadske.radio

Події
06 жовтня 2020 12:25

Вночі 5 жовтня двоє львів’ян, погрожуючи ножем, пограбували 23-річного таксиста. Водій втік від грабіжників та заявив у поліцію. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Водій таксі розповів, що троє клієнтів сіли в його автомобіль на вулиці Зубрівській та приставивши ніж до горла, забрали у нього золотий ланцюжок. Чоловіки захотіли поїхати у селище Куликів, де один з чоловіків вибіг, ймовірно за наркотичними речовинами, а інші двоє в той час пограбували водія. Після цього вони продовжили погрожувати тому він возив їх різними аптеками Львова.

«На перехресті вулиць Наукова — Кульпарківська особи попросили вкотре зупинитися і коли вони вийшли, таксист різко рушив з місця і поїхав геть», — повідомили у поліції.

Під час перевірки автомобіля, патрульні виявили телефон, павербанк, блокнот та паспорт на ім'я 41-річного львів'янина. Інспектори встановили, що він раніше судимий.

Водію показали фото осіб, що раніше вже притягались до відповідальності за різні злочини, і він упізнав двох львів'ян віком 29 та 39 років. Правоохоронці виявили обох чоловіків у них вдома, а третього розшукують.

Злочинцям загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, біля Львова у ДТП загинула жінка через таксиста під наркотиками.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах