Побили та вимагали данину: в Червонограді затримали юних рекетирів

В Червонограді затримали юних рекетирів. Фото: hotnews.net.ua (умовне)

В Червонограді затримали юних рекетирів. Фото: hotnews.net.ua (умовне)

Події
06 жовтня 2020 12:47

У Червонограді, що на Львівщині, затримали юних рекетирів, які вимагали у сина підприємців сплачувати щомісячно 1500 гривень. Хлопці, віком 18-23 роки, шантажували та били свого ровесника. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

"Зловмисники вимагали від потерпілого 500 доларів США. За ці гроші гарантували, що його батьки зможуть і надалі безперешкодно займатись законною підприємницькою діяльністю. Щоб змусити віддати їм кошти, підозрювані били потерпілого, який, зрештою, перерахував на банківську картку одного із учасників 3500 гривень", - повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

В Червоноградв затримали юних рекетирів. Фото прокуратуриВ Червоноградв затримали юних рекетирів. Фото прокуратури

Згодом юні рекетири висунули своєму ровеснику вимогу – платити їм щомісячно 1500 гривень «данини». У разі порушення умов, погрожували фізичним насильством.

Напередодні, 5 жовтня, правоохоронці затримали трьох мешканців Червонограду, віком від 18 до 23 років, під час отримання чергового траншу.

В Червонограді затримали юних рекетирів. Фото прокуратуриВ Червонограді затримали юних рекетирів. Фото прокуратури

Справу  кваліфікують за ч.2 ст.189 КК України - вимагання. Хлопцям повідомлено про підозру. Крім цього, прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжних заходів. Тепер рекетирам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 1 жовтня при в’їзді до Львова правоохоронці затримали групу рекетирів зі Львівщини, які вимагали данину в перевізників, які здійснюють пасажирські перевезення з областей Західної України до Європи.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах