Авіакатастрофа Ан-26 під Чугуєвом: завтра на Львівщині поховають ще одного загиблого курсанта

Завтра на Львівщині поховають ще одного загиблого курсанта. Фото: Варта1

Завтра на Львівщині поховають ще одного загиблого курсанта. Фото: Варта1

Події
06 жовтня 2020 14:44

Сьогодні, 6 жовтня, о 14:30-15:00 в Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького привезуть тіло ще одного загиблого курсанта внаслідок авіакатастрофи Ан-26 поблизу Харкова - 22-річного Ростислава Булія. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як пише Твоє місто з посиланням на пресслужбу Львівської облдержадміністрації,  поховають курсанта завтра, 7 жовтня, у рідному селі Торчиновичі на Старосамбірщині. Чин похорону попередньо відбудеться о 14.00 годині.

Загиблий Ростислав Булій. Фото: Варта1Загиблий Ростислав Булій. Фото: Варта1

До слова, сьогодні, 6 жовтня, у Харкові проходить церемонія вшанування загиблих внаслідок авіакатастрофи літака Ан-26.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня поблизу Чугуєва Харківської області під час заходу на посадку впав і загорівся військовий літак Ан-26. Політ був навчальним, на ньому перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба. За інформацією диспетчера аеродрому, на борту перебувало 27 людей. Одразу після аварії вижили двоє - Віталій Вільховий помер у Харківській лікарні невідкладної медичної допомоги від отриманих опіків, 30 вересня хлопця поховали у його рідному селі Волиця Сокальського району; інший перебуває у Харківському військовому шпиталі, його стан задовільний.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах