Не повернулись з прогулянки: у Львові розшукують батька з 5-річним сином

У Львові розшукують батька з 5-річним сином. Фото: pexels.com (умовне)

У Львові розшукують батька з 5-річним сином. Фото: pexels.com (умовне)

Події
08 жовтня 2020 17:24

Львівська поліція розшукує 44-річного Андрія Крука та його 5-річного сина Максима Крука, які вийшли на прогулянку у вівторок, 6 жовтня, та досі не повернулись. У розшук їй оголосили сьогодні, 8 жовтня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, востаннє їх бачили на дитячому майданчику біля дому на вулиці Вернадського, що на Сихові.

Доповнено: зниклих батька з п'ятирічним сином знайшли.

Прикмети зниклого чоловіка: зріст 182 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся темно-русявого кольору, стрижене коротко, лице худе, виступають вилиці. Був одягнутий в светр грубої в'язки, чорні вільветові штани, чорну кепку.

Зниклий чоловік. Фото: Ігор ЗінкевичЗниклий чоловік. Фото: Ігор Зінкевич

Прикмети зниклого хлопчика: зріст 112 сантиметрів, волосся світле, очі карі, над верхньою губою з лівої сторони родинмка. Був одягнений в балонову курточку з капюшоном темно-синього кольору, джинси темно-сині з протертостями над колінами, чорні туфлі без шнурівки.

Зниклий хлопчик. Фото: Ігор ЗінкевичЗниклий хлопчик. Фото: Ігор Зінкевич

Сім’я Круків не є неблагополучною, на обліку у соціальних службах не беребувала. Проживають в одному з будинків на вулиці Вернадського у Львові утрьох: мама, тато, син. Андрій Крук нині тимчасово не працює, тому доглядає за дитиною. Мама працює. Чоловік із сином зникли 6 жовтня, коли жінка саме була на роботі. Пішли на прогулянку, що підтверджують матусі, які бачили їх на дитячому майданчику неподалік будинку, де мешкає сім'я. Телефона з собою чоловік не взяв. Увечері Круки додому так і не повернулися, пише Zaxid.net.

Якщо комусь відоме місце перебування чоловіка та дитини, поліція просить сповістити за номером 102 або за номером телефону (098) 472 58 15.

Нагадаємо, на Львівщині оголосили у розшук 28-річну Надію Стельмах, яка 3 жовтня вийшла за цигарками з дому в Бориславі та зникла. Зв'язок із нею обірвався. Жінку кілька діб шукали поліцейські, кінологи, рятувальники і просто небайдужі. Тіло 28-річної бориславчанки випадково знайшов пастух. Це сталося 6 жовтня. Правоохоронці підозрюють самогубство. Кажуть, молода жінка стрибнула з електроопори.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах