Святкуй вдома: у Львові оголосили штормове попередження

Святкуй вдома: у Львові оголосили штормове попередження. Фото: zn.ua.

Святкуй вдома: у Львові оголосили штормове попередження. Фото: zn.ua.

Події
14 жовтня 2020 11:00

Сьогодні, 14 жовтня, у Львові та області оголошено штормове попередження. Мешканцям Львівщини радять залишатися вдома, адже буде дуже сильний вітер. Про це повідомили синоптики Львівського регіонального центру з гідрометеорології. Читайте всі львівські новини.

Згідно з прогнозом, упродовж 14 жовтня у Львові та Львівській області буде сухо, дощі можливі лише зранку. Втім, пориви південно-східного вітру досягатимуть 17-22 м/с. Температура повітря цього дня вдень – 10-12 градусів, уночі – 7-9 градусів вище нуля.

У четвер, 15 жовтня, на Львівщині потеплішає до +16, хоча ніч буде холодною – не більше 6-8 градусів вище нуля. Вітер південний, 5-10 м/с. На щастя, цього дня буде сухо та сонячно.

У п’ятницю, 16 жовтня, Львівщину знову заллє дощами. Денна температура повітря впаде до 11-13 градусів, уночі – 6-8 вище нуля. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Як раніше писав VG Львів, 200-літній ясен, який, не витримавши урагану, впав на вулиці Винниченка у Львові, стане експонатом музею. Зріз дерева заберуть у Львівський природничий музей, де він стане частиною експозиції та "розповідатиме" відвідувачам історії про місто. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах