Розбещував неповнолітнього: львівський суд звільнив пастора від покарання

Пастора звільнили від покарання за розбещення неповнолітнього у Львові. Фото: chve.org.ua

Пастора звільнили від покарання за розбещення неповнолітнього у Львові. Фото: chve.org.ua

Події
15 жовтня 2020 12:39

Пастора Петра Височанського визнали винним у розбещенні неповнолітнього хлопця у Львові. Слідство довело, що чоловік розбестив 14-річного юнака, однак суд звільнив його від покарання. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як йдеться у судовому вироку за 8 жовтня, Петро Височанський уклав угоду про примирення з 14-річним підлітком. Той, своєю чергою, заявив, що Височанський компенсував йому моральну і матеріальну шкоду. Юнак був не проти, щоб Височанського звільнили від покарання, повідомляє zaxid.net.

Суддя затвердив укладену між Височанським та його жертвою угоду про примирення. Відтак, суд призначив чоловікові два роки обмеження волі і одразу звільнив його від покарання, встановивши рік іспитового терміну.

Зазначимо, що Петро Височанський є пастором Української церкви християн віри євангельської-п’ятидесятників у місті Сколе. Ця церква досі ніяк не відреагувала на випадок педофілії у своїх лавах.

Нагадаємо, чоловік пропонував інтимні послуги 14-річному хлопцю, обманом затягнувши його у свій автомобіль. Він попросив налаштувати телефон, натомість почав приставати до неповнолітнього і пропонувати гроші. Хлопець записав розмову з Петром Височанським на диктофон і одразу викликав поліцію.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах