Попалася: львівську чиновницю викрили на регулярному хабарництві

Львівську посадовицю викрили на систематичному хабарництві. Фото: СБУ

Львівську посадовицю викрили на систематичному хабарництві. Фото: СБУ

Події
16 жовтня 2020 11:08

У Львові співробітники Служби безпеки України викрили начальницю одного зі структурних підрозділів Держекоінспекції на систематичному отриманні хабарів від керівництва Львівводоканалу. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За попередньою інформацією слідства, жінка запропонувала працівникам водоканалу за винагороду не здійснювати перевірок щодо дотримання еконорм та забезпечити позитивні висновки експертиз незалежно від реальної ситуації на комунальному підприємстві.

Львівську посадовицю викрили на систематичному хабарництві. Фото: СБУЛьвівську посадовицю викрили на систематичному хабарництві. Фото: СБУ

"За це чиновниця просила безкоштовно направляти до неї працівників підприємства для виконання підсобних робіт на приватній території. Відсутність співробітників на робочих місцях посадовці водоканалу приховували та продовжували нараховувати їм заробітну плату. Зловмисниця також незаконно користувалася обладнанням та будівельною технікою підприємства, безкоштовно отримувала комунікації, необхідні для облаштування системи водопостачання", — повідомили в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області.

Львівську посадовицю викрили на систематичному хабарництві. Фото: СБУЛьвівську посадовицю викрили на систематичному хабарництві. Фото: СБУ

Правоохоронці задокументували факт роботи працівників та техніки комунального підприємства на території садиби чиновниці екослужби. Також у неї вдома виявили будівельні матеріали, протиправно списані з балансу комунального підприємства.

Щодо цього відкрито кримінальну справу. Тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантці справи про підозру.

Нагадаємо, у львівській податковій проводила обшуки СБУ. Двох інспекторів підозрюють у систематичному вимаганні грошей з підприємців.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах