Посварився з дружиною і зник: поліція просить допомогти знайти львів'янина

Посварився з дружиною і зник: поліція просить допомогти знайти львів'янина.

Посварився з дружиною і зник: поліція просить допомогти знайти львів'янина.

Події
19 жовтня 2020 12:05

У Львові розшукують 43-річного Руслана Протопопова. Чоловік загадково зник після сімейної сварки. Дружина вже пробачила і забила на сполох. Поліція просить допомогти знайти львів'янина. Читайте всі новини Львова.

Як повідомив депутата Львівської міськради Ігор Зінкевич, Залізничним відділом поліції розшукується 43-річний Руслан Протопопов, який 17 жовтня близько 21:00 після сімейного конфлікту вийшов з дому та поїхав у невідомому напрямку.

Ні чоловіка, ні його автомобіля (марка "Део" модель "Ланос", кузов типу седан, золотого кольору д.н.з. ВС 0923 ВН) більше ніхто не бачив. Дружина і рідні дуже хвилюються.

Залізничним відділом поліції розшукується 43-річний Руслан Протопопов. Фото: Варта 1.Залізничним відділом поліції розшукується 43-річний Руслан Протопопов. Фото: Варта 1.

Автомобіль, на якому похав 43-річний Руслан Протопопов. Фото: Варта 1.Автомобіль, на якому похав 43-річний Руслан Протопопов. Фото: Варта 1.

"У  разі отримання будь-якої інформації щодо місця знаходження (перебування), гр. Протопопов Р.В. просять терміново повідомити Залізничний ВП ГУНП у Львівській області (тел.063-569-39-43; 096-984-83-82; 238-43-95 або 102)", - йдеться у повідомленні.

Доповнено: станом на 16.00 Руслана Протопопова знайдено. Він неушкоджений.

Нагадаємо, 16-річну дівчину, яка зникла у Львові 10 жовтня, знайшли. Неповнолітню львів'янку виявили у Чорнобильській зоні. Вона мандрувала зоною відчуження разом із групою, яка, до слова, незаконно проникла на територію, шукаючи гострих відчуттів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах