Небезпечна прогулянка: на Петрушевича затримали озброєного іноземця

Небезпечна прогулянка: на Петрушевича затримали озброєного іноземця. Фото: Євген Кравс для ZAXID.NET.

Небезпечна прогулянка: на Петрушевича затримали озброєного іноземця. Фото: Євген Кравс для ZAXID.NET.

Події
20 жовтня 2020 08:30

У Львові затримали азербайджанця з бойовим пістолетом. Чоловіка затримали просто серед вулиці. Правоохоронці вилучили у нього пістолет Макарова та бойові набої. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Інцидент стався на площі Петрушевича. Двох чоловіків, які гуляли центром Львова, поліцейські зупинили через те, що опис одного з них співпадав із описом підозрюваного у крадіжці. Професійне чуття не підвело копів.

У Львові затримали азербайджанця з бойовим пістолетом. Фото: поліція Львівщини.У Львові затримали азербайджанця з бойовим пістолетом. Фото: поліція Львівщини.

«Один із них був ззовні схожий на зловмисника, причетного до крадіжки грошей у відвідувача спортивного комплексу, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького. Злочин був скоєний напередодні. Півтори тисячі гривень були викрадені з шафки для одягу», – розповіли у поліції.

У його товариша поліцейські виявили пістолет Макарова з набоями. Зброю вилучили на експертизу. А його власнику, 29-річному іноземцю, повідомили про підозру за ч.1 ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю). Суд має обрати йому запобіжний захід.

У поліції не називають громадянства затриманого, але як пише Zaxid.net, затриманий іноземець – громадянин Азербайджану. Триває слідство.

Нагадаємо, на Львівщині 48-річний священнослужитель конструював різні види бойової зброї і продавав її через інтернет. Святий отець купував стартові, шумові пістолети та макети інших видів зброї, яку потім перероблював на бойову. Також він виготовляв набої до цих пістолетів. Надалі підшукував покупців та поштою переправляв їм зброю. 



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах