Ситуація з COVID у Львові: скільки хворих на 20 жовтня

Ситуація з COVID у Львові: скільки хворих на 20 жовтня. Фото: vsim.ua

Ситуація з COVID у Львові: скільки хворих на 20 жовтня. Фото: vsim.ua

Події
20 жовтня 2020 08:51

Станом на 08.00 вівторка, 20 жовтня, на Львівщині зареєстровано 25392 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. З початку пандемії в області померли 717 людей, у яких діагностували COVID-19. Читайте всі львівські новини.

Як повідомив офіційний Телеграм-канал Львівської міськради, 9671 людина, в якої було діагностовано коронавірус, вже одужала.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1040 ПЛР-тестів, з яких 289 – позитивні результати. Серед них – 122 мешканці Львова", – йдеться у повідомленні. 

Станом на 08.00 вівторка, 20 жовтня, на Львівщині зареєстровано 25392 підтверджені випадки інфікування коронавірусом.Станом на 08.00 вівторка, 20 жовтня, на Львівщині зареєстровано 25392 підтверджені випадки інфікування коронавірусом.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, у комунальних лікарнях побільшало випадків госпіталізації, тому місто збільшуватиме кількість ліжкомісць та кисневих концентраторів. Він закликав львів'ян бути обережними, і наголосив, що треба бути максимально готовими, щоб пережити це. 

Додамо, що спалах коронавірусу зафіксували у львівському обласному лабораторному центрі МОЗ України. Захворіли п’ятеро працівників, троє з яких госпіталізовано. Загалом в установі за час пандемії коронавірусу захворіли 75 працівників. Двоє, на жаль, померли.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах