Татова гордість: біля Львова 17-річна дівчина збила дідуся і втекла

Татова гордість: біля Львова 17-річна дівчина збила дідуся і втекла.

Татова гордість: біля Львова 17-річна дівчина збила дідуся і втекла.

Події
20 жовтня 2020 14:25

Біля Львова 17-річна дівчина за кермом автомобіля Smart збила велосипедиста і втекла з місця аварії. Неповнолітня сіла за кермо, не маючи водійських прав. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

ДТП трапилася у Рудному  вчора, 19 жовтня. Водійка автомобіля Smart збила 87-річного пенсіонера, який їхав на ровері й утекла. Дідуся шпиталізували з травмою голови.

На місці працювала поліція. Правоохоронці не могли не зауважити ууламки автомобіля Smart, які відламалися в момент ДТП і залишилися на місці інциденту. Тож патрульні швидко відшукали юну винуватицю аварії, нею виявилась 17-річна дівчина з Суховолі, яка не має водійських прав. Адже, згідно з українським законодавством, водійські права можуть отримати лише повнолітні громадяни. Її батько підтвердив, що донька була за кермом.

На місці аварії залишилися уламки автомобіля. Фото: Патрульна поліція Львівщини.На місці аварії залишилися уламки автомобіля. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Біля Львова 17-річна дівчина збила дідуся і втекла. Фото: Патрульна поліція Львівщини.Біля Львова 17-річна дівчина збила дідуся і втекла. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

87-річний чоловік отримав травму голови. Фото: Патрульна поліція Львівщини.87-річний чоловік отримав травму голови. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Нагадаємо, 19 жовтня на Львівщині у масштабній аварії з двома маршрутками і двома автомобілями постраждали семеро людей. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах