Смертельне зіткнення у Сокальському районі: подружжя загинуло на місці

Подружжя загинуло на місці. Фото поліції

Подружжя загинуло на місці. Фото поліції

Події
21 жовтня 2020 10:45

Напередодні, 20 жовтня, близько 21:00 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Долинівка Сколівського району зіткнулись дві автівки. Внаслідок автопригоди подружжя загинуло на місці.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, зіткнулись автомобілі «Фольксваген Гольф», яким керував 53-річний місцевий мешканець та «Додж», за кермом якого перебував 24-річний житель міста Мукачево.

Подружжя загинуло на місці. Фото поліціїПодружжя загинуло на місці. Фото поліції

Внаслідок зіткнення водій та 51-річна пасажирка «Фольксвагена», його дружина, від отриманих травм померли на місці події.

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, зіткнення відбулось через те, що коли водій «Фольксваген Гольф» повертав ліворуч, він не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю «Додж Джорні».

Подружжя загинуло на місці. Фото поліціїПодружжя загинуло на місці. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Львівщині у масштабній аварії з двома маршрутками і двома автомобілями постраждали семеро людей. У поліції розповіли обставини ДТП, яка сталася у Пустомитівському районі Львівської області 19 жовтня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах