Розсадник коронавірусу: Зеленський закликав перевести богослужіння в онлайн-режим

Зеленський закликав перевести богослужіння в онлайн-режим. Фото: 24 канал

Зеленський закликав перевести богослужіння в онлайн-режим. Фото: 24 канал

Події
21 жовтня 2020 12:06

Президент України Володимир Зеленський закликав представників церков і релігійних організацій перевести богослужіння в онлайн-режим. Про це повідомили в Офісі президента України.

«Ми можемо знизити кількість заражених і померлих, якщо зменшимо перебування громадян, особливо похилого віку, в місцях масового скупчення людей. Ідеться не лише про церкву, а й про будь-які приміщення та заходи», – наголосив Володимир Зеленський.

Тому Президент закликав представників церков і релігійних організацій влаштовувати релігійні заходи таким чином, щоб максимально зменшити скупчення людей і збільшити соціальну дистанцію, зокрема перевести богослужіння в онлайн-режим.

Зазначимо, раніше Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що головною причиною спалаху коронавірусу є богослужіння в церквах.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що жорсткий карантин в Україні запровадять, якщо за добу виявлятимуть понад 9,5 тисяч нових інфікованих коронавірусом. За попередню добу в Україні зафіксували 6 719 нових випадків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах