Covid-19 на Львівщині: ще одна лікарня приймає хворих

На Львівщині хворих на коронавірус почала приймати ще одна лікарня. Фото ілюстаративне: albaniantimes.net

На Львівщині хворих на коронавірус почала приймати ще одна лікарня. Фото ілюстаративне: albaniantimes.net

Події
21 жовтня 2020 13:47

Від сьогодні коронавірусних хворих на Львівщині почала приймати ще й Пустомитівська центральна районна лікарня. Сьогодні там перебуває 18 хворих із Covid-19. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

 «Так, у нас є хворі з Covid-19. Зараз закінчуємо кисневу систему. Коли роботи завершимо, зможемо говорити, що приймаємо. Усі мають розуміти, що кожна діюча лікарня день у день стикаться з ковідними хворими», – повідомив Tvoemisto.tv головний лікар медзакладу Іван Лабай.

Сьогодні хворих на коронавірус приймає Львівська обласна інфекційна лікарня, Центр легеневого здоров’я, Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн та репресованих, Лікарня швидкої допомоги, Львівську дитяча лікарня ОХМАТДИТ, обласна клінічна лікарня, Стрийська, Кам’янка-Бузька, Стебницька, Рудківська міські лікарні, Новояворівська лікарня ім. Юрія Липи, Сокальська, Жовківська, Жидачівська, Самбірська, Буська центральні лікарні, а також 8-ма міська лікарня, 1-та та 5-та міські клінічні лікарні і Перший пологовий будинок.

Нагадаємо, у львівських лікарнях екстренно збільшують кількість ліжок і точок кисню.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах