Погрілися і досить: у Львові призупиняють подачу опалення до будинків

Львові призупиняють подачу опалення до будинків. Фото: unsplash.

Львові призупиняють подачу опалення до будинків. Фото: unsplash.

Події
22 жовтня 2020 13:29

У Львові впродовж 22 жовтня призупинятимуть подачу опалення до будинків. Натомість на ніч подача теплоносія буде відновлене з відповідними параметрами. Читайте всі львівські новини.

16 жовтня у місті Лева розпочався опалювальний сезон. Однак з огляду на потепління, там, де є технічна можливість, на день котельні будуть призупиняти, а де такої можливості немає, котельні працюватимуть на мінімальному режимі. Натомість на ніч подача теплоносія буде відновлене з відповідними параметрами.

«Сьогодні на день будемо призупиняти подачу теплоносія там, де є можливість. Натомість до тих будинків, де немає змоги повністю відключити подачу тепла, теплоносій будемо подавати мінімально допустимої температури. А на ніч теплопостачання буде відновлено, оскільки буде холодніше. Однак, хочу наголосити, що мешканці ОСББ, управляючих компаній можуть самі закривати засувки і не приймати тепло в будинки. У нас 98% будинків мають побудинкові прилади обліку, що дозволяє регулювати подачу тепла безпосередньо у себе в будинку і економити кошти", — повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За інформацією тепловиків найпростіший спосіб регулювання подачі теплової енергії безпосередньо в будинках: відкрити або закрити подачу теплоносія на будинковому вводі.

Раніше VG Львів писав про те, куди скаржитися, якщо батареї холодні. Так, якщо опалення так і не з'явилося – телефонуйте до балансоутримувача (ЛКП, ОСББ або управляючої компанії), у департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради (032 297-59-14), на "гарячу лінію міста Львова" (1580) або ж – до районних адміністрацій. Окрім того, можна звертатись у аварійно-диспетчерську службу "Львівтеплоенерго" (1585 або 032 229-30-00) та ЛКП "Залізничнетеплоенерго" (032 292-01-87, 032 262-64-51).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах