Не давали спати: львів’янин влаштував стрілянину через п’яний дебош під вікнами

Не давали спати: львів’янин влаштував стрілянину через п’яний дебош під вікнами. Фото ілюстративне: kiev.informator.ua

Не давали спати: львів’янин влаштував стрілянину через п’яний дебош під вікнами. Фото ілюстративне: kiev.informator.ua

Події
23 жовтня 2020 13:47

Увечері 22 жовтня в одному з дворів на проспекті Свободи у Львові юнаки влаштували дебош. Між хлопцями та мешканцем будинку виник конфлікт, під час якого станній дістав пістолет і почав стріляти.

Як повідомили правоохоронці, повідомлення про те, що на подвір’ї одного з будинків кілька хлопців розпивають алкоголь, не реагують на зауваження мешканців і порушують нічний спокій, надійшло близько 22:00. 

Увечері 22 жовтня на проспекті Свободи у Львові юнаки влаштували дебош у дворі. Фото поліціїУвечері 22 жовтня на проспекті Свободи у Львові юнаки влаштували дебош у дворі. Фото поліції

«Правоохоронці встановили особи трьох правопорушників – львів’ян віком 20 років. Під час встановлення особистих даних, хлопці повідомили, що у них виник конфлікт з одним із мешканців будинку, під час якого чоловік здійснив кілька пострілів з невідомої зброї», — повідомили у поліції.

Виявилося, що стріляв 51-річний місцевий мешканець. У нього вилучили пістолет. Дозволу на зброю поліцейським він не пред’явив.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, у центрі Львова двоє молодиків влаштували дебош – вони кидались з кулаками до людей, побили працівника закладу та погрожували вбивством. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах