Смертельна ДТП на об’їзній Львова: загинули троє людей

Смертельна ДТП на об’їзній Львова. Фото поліції

Смертельна ДТП на об’їзній Львова. Фото поліції

Події
24 жовтня 2020 09:35

Ввечері п’ятниці, 23 жовтня, на об’їзній Львова сталась моторошна автотроща, в якій загинули троє людей. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, близько 19:35 на автодорозі Київ-Чоп у селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району зіткнулись дві автівки.

«Водій автомобіля «Пежо», 32-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Сценік», за кермом якого перебував 65-річний мешканець Львова», - йдеться в повідомленні поліції.

Загинуло троє людей. Фото поліціїЗагинуло троє людей. Фото поліції

Від отриманих травм на місці загинули троє осіб – 73-річна пасажирка автомобіля «Рено», а також водій «Пежо» та його 34-річний пасажир. Особисті дані загиблих наразі уточнюють. Водія легковика «Рено» з травмами доставили до лікарні.

Загинуло троє людей. Фото поліціїЗагинуло троє людей. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до 10 років позбавлення волі .

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, цей робочий тиждень розпочався із схожої автотрощі - 19 жовтня на об’їзній Львова сталась смертельна аварія за участі трьох автомобілів, в якій загинуло троє людей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах