Позбавлений прав за нетверезу їзду львів’янин намагався відкупитись від патрульних

Позбавлений прав за нетверезу їзду львів’янин намагався відкупитись від патрульних. Фото: Шпальта (умовне)

Позбавлений прав за нетверезу їзду львів’янин намагався відкупитись від патрульних. Фото: Шпальта (умовне)

Події
24 жовтня 2020 13:22

Патрульні поліцейські зупинили львів’янина, який їхав на авто зі швидкістю 116 км/год, після чого запропонував правоохоронцям хабар. Крім того, раніше горе-водія позбавили прав за нетверезе водіння.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 23 жовтня близько 15:00 на автодорозі «Тернопіль — Львів — Рава-Руська» правоохоронці з допомогою пристрою для вимірювання швидкості TruCam зафіксував порушення.

«Водій автомобіля Opel Astra їхав в населеному пункті зі швидкістю 116 км/годину. Транспортний засіб зупинили. За кермом перебував 52-річний чоловік, який вже позбавлений прав за нетверезу їзду у червні цього року Галицьким районним судом міста Львова», - йдеться в повідомленні поліції.

Під час перевірки документів водій запропонувати патрульними хабар – 500 гривень. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Жовківського відділу поліції.

На львів'янина винесли постанови за ч.3 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 км/годину) КУпАП та ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом будучи позбавленим прав) КУпАП.

Окрім адміністративної відповідальності чоловікові загрожує кримінальна: за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ та за ст.382 (Невиконання рішення суду) ККУ.

Нагадаємо, ввечері п’ятниці, 23 жовтня, на об’їзній Львова сталась моторошна автотроща, в якій загинули троє людей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах