Ой, як незручно: мешканці Винників виявляють за своїми адресами невідомих виборців

Мешканці Винників виявляють за своїми адресами невідомих виборців.

Мешканці Винників виявляють за своїми адресами невідомих виборців.

Події
25 жовтня 2020 14:51

Мешканці Винників заявили про невідомих виборців, зареєстрованих за їхніми адресами. Люди пишуть заяви в поліцію та ДВК. Читайте всі львівські новини.

Сьогодні, 25 жовтня, прийшовши на виборчі дільниці, мешканці Винників виявляють непоодинокі випадки, коли невідомі люди зареєстровані як виборці за їхніми адресами.

У громадській мережі «Опора» у Львівській області відомо щонайменше про два випадки реєстрації чотирьох та шістьох сторонніх осіб за адресами, до яких вони не мають жодного відношення.

Так, житель Винників Юрій Сілецький розповів Zaxid.net, що за його адресою на вулиці Шептицького виявилися зареєстровані як виборці ще четверо незнайомих йому людей. Станом на 10:00 ранку одна з цих людей навіть встигла пролосувати.

«Я цих людей не знаю. Вони всі з різними прізвищами. Я не знаю, яким чином вони опинилися за моєю адресою проживання», – розповів Юрій Сілецький.

З цього приводу сім’я Сілецьких написала скаргу у ДВК.

Віталій Кобрин із Винників розповів, що за своєю адресою на Івана Франка теж виявив двох сторонніх виборців. За його словами, такі випадки на виборчих дільницях у Винниках непоодинокі. 

"Ми бачимо по Винниках, що прописують якихось невідомих людей: люди роблять зауваження, що вони прийшли голосувати, а в них в квартирі прописані люди, які в там ніколи не жили. Тому велике прохання — коли будете отримувати бюлетень, зверніть увагу і подивіться, а хто у вас в квартирі прописаний. Якщо є якісь зайві особи, незрозумілі ситуації — зразу інформуйте комісію, спостерігачів і викликайте поліцію", — заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Раніше VG Львів писав про те, що міський голова Львова Андрій Садовий не зміг проголосувати на місцевих виборах 2020. Сім'я Садових голосувала на виборчій дільниці № 461949, що на вулиці Миколи Некрасова, 59. На виборчу дільницю мер прийшов з дружиною, тещею та сином. Втім, в останній момент виявив, що забув паспорт. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах