Забув вдома паспорт: Андрій Садовий не зміг проголосувати за себе

Забув вдома паспорт: Андрій Садовий не зміг проголосувати. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

Забув вдома паспорт: Андрій Садовий не зміг проголосувати. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

Події
25 жовтня 2020 14:22

Міський голова Львова Андрій Садовий не зміг проголосувати на місцевих виборах 2020. Сім'я Садових голосувала на виборчій дільниці № 461949, що на вулиці Миколи Некрасова, 59. На виборчу дільницю мер прийшов з дружиною, тещею та сином. Втім, в останній момент виявив, що забув паспорт. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

У коментарі журналістам Андрій Садовий повідомив, що станом на 13.00 явка виборців становить 13−14%, що приблизно на 5% менше, ніж на цей час під час минулих виборів.

«Дякую всім львів'янам, які сьогодні прийшли проголосували. Ми прийшли нашою родиною. Але я не зміг знайти свій український паспорт вдома, взяв закордонний, і дівчата зробили зауваження, що тільки за наявності українського паспорта можна проголосувати. Я хочу подякувати за пильність. Зараз повернусь додому, буду шукати. Такі реалії", − сказав Садовий.

Забув вдома паспорт: Андрій Садовий не зміг проголосувати за себе. Фото: Львівська міськрада.Забув вдома паспорт: Андрій Садовий не зміг проголосувати за себе. Фото: Львівська міськрада.

За словами Андрія Садового, вцілому голосування у Львові йде нормально.

"Тільки ми бачимо по Винниках, що прописують якихось невідомих людей: люди роблять зауваження, що вони прийшли голосувати, а в них в квартирі прописані люди, які в там ніколи не жили. Тому велике прохання — коли будете отримувати бюлетень, зверніть увагу і подивіться, а хто у вас в квартирі прописаний. Якщо є якісь зайві особи, незрозумілі ситуації — зразу інформуйте комісію, спостерігачів і викликайте поліцію", — сказав мер Львова Андрій Садовий.

Доповнено: міський голова Львова Андрій Садовий знайшов свій паспорт і проголосував. Мер вдруге за сьогодні пішов на виборчу дільницю і нарешті кинув бюлетень в урну. За словами Садового, паспорт знайшла теща, за що він їй дуже вдячний. 

Нагадаємо, сьогодні в Україні відбуваються вибори обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів. Виборчі дільниці працюють із 08.00 до 20.00.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах