"Файна теща на вагу золота": Садовий знайшов паспорт і проголосував

"Файна теща на вагу золота": Садовий знайшов паспорт і проголосував - фото

"Файна теща на вагу золота": Садовий знайшов паспорт і проголосував - фото

Події
25 жовтня 2020 18:20

Міський голова Львова Андрій Садовий знайшов свій паспорт і проголосував. Мер вдруге за сьогодні пішов на виборчу дільницю і нарешті кинув бюлетень в урну. За словами Садового, паспорт знайшла теща, за що він їй дуже вдячний. Читайте всі новини Львова.

Про те, що він вдруге за день біжить голосувати, чинний мер Львова Андрій Садовий повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Файна теща на вагу золота": Садовий знайшов паспорт і проголосував. Фото: Андрій Садовий"Файна теща на вагу золота": Садовий знайшов паспорт і проголосував. Фото: Андрій Садовий

"Знайшли! Дякую улюбленій тещі Марії Михайлівні! Взяла кризову ситуацію під свій контроль, організувала пошуки і досягнула результату. Файна теща на вагу золота! Біжу голосувати",  — написав Садовий.

Львівському меру довелося двічі вистояти у черзі, перш ніж проголосувати.

«За сьогодні двічі вистояли в черзі, але громадянський обов’язок виконали. Тому ще раз дякую за пильність дівчатам у комісії. Сьогодні пів дня шукали мій український паспорт. Якби люба теща не взяла все в свої роки, невідомо, як би то закінчилось. Знайшли документ серед книжок. Невідомо, як він туди міг потрапити. Але все добре», — зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Андрій Садовий з першого разу не зміг проголосувати на місцевих виборах 2020 з першого разу. Сім'я Садових голосувала на виборчій дільниці №461949, що на вулиці Миколи Некрасова, 59. На виборчу дільницю мер прийшов з дружиною, тещею та сином. Втім, в останній момент виявив, що забув паспорт - прийшов із закордонним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах