104 тонни — руками: львівські стронгмени перетягували вантажівку на Сихові

Стронгмени Львова встановлювали рекорд на Сихові. Фото: ПравдаТУТ

Стронгмени Львова встановлювали рекорд на Сихові. Фото: ПравдаТУТ

Події
27 жовтня 2020 11:35

На Сихові з нагоди Дня дорожника стронгмени Львова зазіхнули на встановлення національного рекорду. Шестеро львівських богатирів взялися тягнути майже 104 тонни заліза.

Львів’яни намагалися встановити рекорд у вправі арм-овер-арм, тобто перетягування автомобілів по канату в упорі сидячи, повідомляє ПравдаТУТ.

“Складність в тому, що великогабаритна техніка на гумових колесах. Це дуже важко, бо вона навантажена понад свої можливості й тут важливо її зірвати, тоді далі буде легше“, – зазначив чемпіон України з важкої атлетики, рекордсмен світу Володимир Рекша.

Стронгмени Львова встановлювали рекорд на Сихові. Фото: ПравдаТУТСтронгмени Львова встановлювали рекорд на Сихові. Фото: ПравдаТУТ

Найсильніша людина України 2020 Павло Кордіяка розповів, що складно було через те, що учасники командні й все не залежить лише від себе.

“Для нас важливо, що ми не підвели глядачів і себе. Враховуючи, що зараз міжсезоння і майже всі атлети не в формі, наприклад, 4 із 6 спортсменів травмовані – ми зробили те, що не робив ще ніхто в Україні“, – заявив стронгмен Юрій Огоновський.

Львів’яни також мали змогу відчути себе силачами: перевертали величезне автомобільне колесо, вагою понад 300 кілограмів, переносили на швидкість залізні дипломати та підіймали штангу-колоду.

Нагадаємо, львів’янка стала чемпіонкою Європи з кіокушинкай карате.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах