Вимагав хабар: львівського патрульного звільнили і оштрафували

У Львові звільнили і оштрафували патрульного, який вимагав хабар у п’яного водія. Фото: korrespondent.net

У Львові звільнили і оштрафували патрульного, який вимагав хабар у п’яного водія. Фото: korrespondent.net

Події
27 жовтня 2020 13:18

У Львові звільнили і оштрафували патрульного, який вимагав хабар у п’яного водія. Личаківський районний суд Львова визнав винним 32-річного Ореста Гембару, який отримав 12 тисяч гривень хабара.

У вироку суду вказано, що у квітні Орест Гембара зупинив нетверезого водія біля ринку «Добробут». Він запропонував йому заплатити хабар, щоб не складати протокол про керування авто в нетверезому стані. Водій одразу заплатив 1,7 тис. грн, а ще 10 тис. грн мав дати патрульному найближчими днями. Орест Гембара забрав у водія-порушника страховий поліс, свідоцтво про реєстрацію авто та два закордонні паспорти поки той не принесе решту хабара, повідомляє ZAXID.NET.

22 квітня під час передачі 10 тис. грн хабара 32-річний патрульний Орест Гембара був затриманий оперативниками СБУ. Під час судового розгляду справи Орест Гембара уклав угоду про визнання своєї провини.

Суддя Роман Головатий визнав Ореста Гембару винним у хабарництві, оштрафував його і позбавив права працювати в державних та правоохоронних органах два роки.

Нагадаємо, львівську чиновницю викрили на систематичному хабарництві.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах