Не розслабляйся: режим надзвичайної ситуації в Україні подовжили

Кабінет Міністрів подовжив режим надзвичайної ситуації в Україні. Фото: pexels.com

Кабінет Міністрів подовжив режим надзвичайної ситуації в Україні. Фото: pexels.com

Події
28 жовтня 2020 18:04

Кабінет Міністрів подовжив режим надзвичайної ситуації в Україні до 31 грудня. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

«У світі та в Україні рівень захворюваності на Covid-19 зростає. Тому ми продовжуємо посилену роботу всіх служб, залучених до запобігання поширенню захворювання. Уряд також продовжить тісну координацію своїх дій із місцевою владою», – написав Денис Шмигаль.

Кабінет Міністрів подовжив режим надзвичайної ситуації в Україні до 31 грудня. Фото: Денис ШмигальКабінет Міністрів подовжив режим надзвичайної ситуації в Україні до 31 грудня. Фото: Денис Шмигаль

Режим надзвичайної ситуації передбачає посилену роботу всіх служб цивільного захисту населення та загалом всіх відомств, залучених до протидії поширення Covid-19. При такому режимі відбувається посилення охорони громадського порядку, запроваджуються санітарно-гігієнічні протиепідемічні заходи.

Нагадаємо, Львів залишається у «помаранчевій» зоні епідеміологічної небезпеки ще на тиждень. На жаль, у Львівській області є район, де оголосили червоний рівень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах