В одній із львівських квартир знайшли вбитою 32-річну жінку

В одній із львівських квартир знайшли вбитою 32-річну жінку. Фото: unsplash.

В одній із львівських квартир знайшли вбитою 32-річну жінку. Фото: unsplash.

Події
30 жовтня 2020 17:27

У ніч проти 29 жовтня у Львові вбили 32-річну жінку. Побите тіло знайшли у її квартирі на Патона. Поліцейські вже розшукали та затримали вбивцю. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

29 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про тіло жінки, без ознак життя, виявлене у квартирі одного з будинків на вулиці Патона у Львові.

29 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про тіло жінки, без ознак життя, виявлене у квартирі одного з будинків на вулиці Патона у Львові. Фото: поліція Львівщини.29 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про тіло жінки, без ознак життя, виявлене у квартирі одного з будинків на вулиці Патона у Львові. Фото: поліція Львівщини.

Як розповіли у пресслужбі Львівської поліції, коли стався злочин вбивця та його жертва були вдвох у неї в квартирі. Алкоголю не вживали, втім несподівано між ними виник конфлікт, який переріс у бійку.

Чоловік жорстоко бив жінку, зокрема по голові. Від тяжких ушкоджень 32-річна львів’янка померла. Після скоєного вбивця втік. Однак поліцейським вдалося його знайти на території Яворівського району та затримати. Вбивцею виявився, 34-річний місцевий мешканець. Він вже був неодноразово судимий та відсидів у в’язниці.

За умисне вбивство чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, з’явилися подробиці резонансного вбивства двох дітей і самогубства їхньої матері на Львівщині. Трагедія сталася 29 вересня у селі Велика Волосянка Старосамбірського району.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах