Головний лікар 8-ї міської лікарні Львова написав заяву на звільнення

Головний лікар 8-ї міської лікарні Львова написав заяву на звільнення. Фото: Львівська міськрада.

Головний лікар 8-ї міської лікарні Львова написав заяву на звільнення. Фото: Львівська міськрада.

Події
03 листопада 2020 13:22

Головний лікар 8-ї міської лікарні Львова написав заяву на звільнення. Василь Обаранець пояснив, що прийняв рішення про відставку самостійно. Нині він безробітний.

Головний лікар комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова Василь Обаранець керував лікарнею останні 12 років, звільнився з посади. Втім, 3 листопада xчоловік розповів Zaxid.net, що звільнений з посади ще з 23 жовтня «за угодою сторін». Причину такого кроку він коментувати відмовився, зазначивши, що прийняв рішення самостійно і наразі є безробітним.

Зазначимо, що 57-річний Василь Обаранець розпочинав медичну кар’єру лікарем львівської станції швидкої допомоги, завідувачем відділень. У 2006-2008 роках був головним лікарем міської клінічної лікарні швидкої допомоги Львова, а з 2008 року очолював 8-му міську клінічну лікарню. У 2016 році указом президента України Василю Обаранцю присвоєне почесне звання «Заслужений лікар України».

Додамо, 8-ма міська лікарня Львова є одним із медзакладів, де лікують хворих на коронавірус. Станом на 3 листопада за вчорашню добу лабораторні центри провели 1246 ПЛР-тестів, з яких 433 — позитивні. Серед них 175 — львів`яни.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах