З амфітеатром і басейном: на Левандівці розбудують школу

На Левандівці розбудують школу та облаштують басейн. Фото: kidsplace.online

На Левандівці розбудують школу та облаштують басейн. Фото: kidsplace.online

Події
04 листопада 2020 18:10

У Львові розбудують школу №67, що на вулиці Сяйво, 18, та облаштують на її території відкритий басейн. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами керівника управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Антона Коломєйцева, нове крило надбудують над наявними об’ємами, аби перегрупувати функції всередині школи. У новому корпусі розмістять адміністративну частину.

У Львові на Левандівці розбудують школу та облаштують басейн. Фото міськрадиУ Львові на Левандівці розбудують школу та облаштують басейн. Фото міськради

«Це одна з найбільших шкіл, тому тут дуже важливо зробити комфортні умови: облаштувати їдальню, спортзал, достатню кількість перевдягалень та всіх супутніх приміщень. Що стосується класів, то ми передбачили їх розширення, тому що школа на сьогодні є переповненою. Відповідно, ми передбачили нові класи для більшої кількості учнів», – зазначив Антон Коломєйцев.

На території школи планують облаштувати ігрові майданчики для різного віку дітей: футбольне поле, амфітеатр та відкритий басейн.

У Львові на Левандівці розбудують школу та облаштують басейн. Фото міськрадиУ Львові на Левандівці розбудують школу та облаштують басейн. Фото міськради

«Ми вважаємо, що можна буде користуватись тепловими насосами і за рахунок цього заощаджувати на підігріві води. Упродовж навчального року басейн мав би працювати винятково для школярів, але у літні місяці міг би бути відкритим і для мешканців цілого району, аби туди можна було прийти, покупатися, відпочити та провести вихідні. Довкола також є достатньо зелених зон, тому генплан пропонується тут докорінно переглянути», – розповів головний архітектор Львова.

Нагадаємо, на Личаківській з'явиться нова школа мистецтв і громадський простір біля неї. 

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах