Найвищий рівень: чотири райони Львівщини потрапили у червону зону

У чотирьох районах Львівщини встановили червоний рівень епіднебезпеки. Фото: pinterest.com

У чотирьох районах Львівщини встановили червоний рівень епіднебезпеки. Фото: pinterest.com

Події
09 листопада 2020 09:41

Сьогодні, 6 листопада, Державна комісія ТЕБ і НС переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. На Львівщині у чотирьох районах встановили червоний рівень. Нові обмеження почнуть діяти з понеділка, 9 листопада. Знову їх переглянуть через тиждень.

Як повідомив у Telegram міністр Кабміну Олег Немчінов, на Львівщині червоний рівень епідемічної небезпеки встановили у Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському та Сокальському районах (крім Червонограда), на решті території області – помаранчевий.

Помаранчевий рівень

Тут заборонена робота хостелів, баз відпочинку та інших закладів з розміщення людей, крім готелів, проведення масових заходів за участі більше 20 людей. Не більше 1 людини на 10 м2 може бути в бібліотеках, музеях, фітнес-центрах, ТРЦ, магазинах. Максимальна заповненість ресторанів та громадського транспорту – 50%. Ресторани та кафе можуть працювати лише з 7:00 до 22:00 (проте вони можуть працювати на винос і доставку).

Червоний рівень

У «червоній» зоні заборонені робота громадського транспорту, закладів освіти, діяльність закладів харчування, ТРЦ, спортзалів, кінотеатрів. Перетин меж таких зон можливий лише на індивідуальному транспорті, при цьому в автомобілі має бути не більше 5 людей. Окрім того, в межах "червоної" зони заборонена посадка пасажирів у міжобласний транспорт, дозволена лише висадка.

У всіх регіонах, незалежно від рівня епіднебезпеки, обов'язково потрібно носити маски чи респіратори в громадських будівлях та транспорті, мати при собі документи, що посвідчують особу.

Нагадаємо, львів’ян будуть штрафувати за відсутність маски у громадських місцях і транспорті.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах