По пів чарки тричі на день: львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу

Львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Фото: unsplash.

Львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Фото: unsplash.

Події
09 листопада 2020 15:23

Львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Пульмонолог Анатолій Невзгода один із них. За його словами, невдовзі цей патент буде переоформлено на винахід. Це будуть ліки від COVID-19, які підуть у Європу. Читайте найцікавіші львівські новини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Лікарі зі Львова Анатолій та Олександр Невзгоди отримали патент на лікування ковіду. Невдовзі він буде переоформлено на винахід.

"Це буде український винахід. І він піде у Європу", — заявив Анатолій Невзгода виданню Високий Замок.

На запитання про те, у чому є полягає винахід Невзгод, львівський пульманолог відповів: "Мій батько був військовим лікарем, ма­йором радянської армії. Я його запитував: "Під час війни, на фронті, було багато хворих на пневмонію. Як ви їх лікували?" Каже: "Бра­ли 33-відсотковий медичний спирт, розчиня­ли у фізрозчині або у воді для ін’єкцій, і капа­ли внутрівенно...".

За словами Анатолія Невзгоди, алкоголем він лікується й тоді, коли відчуває, що от-от захворіє. "Беру маску, на маску наливаю пів чарки або самогонки, або горілки, або конья­ку, прикладаю до обличчя і дихаю 5 хвилин — вдих ротом, видих носом. Якщо навпаки, то обпечете ніс. І так три-чотири рази на день. Це якщо людина хвора. Якщо здорова, то ди­хати спиртом треба до роботи і після роботи", — розповів він.

За словами Анатолія Невзгоди, найбіль­ше на коронавірус хворіють ті люди, які боїться захворі­ти. Тому, на його думку, потрібно перестати боятися і розібратися.

"Просто від вірусу людина не вмирає. Вона помирає, тому що має двобіч­ну пневмонію. Якщо цю пневмонію лікувати добре, все буде гаразд. Американські колеги завжди кажуть: «Перші 24 — золоті години». Треба у перші 24 години, коли поставили ді­агноз, провести лікування. Бояться не само­го ковіду, а наслідків. А які наслідки? Пневмо­нія. А що, ми не вміємо пневмонію лікувати? Вміємо!". — Розповів  Анатолій Невзгода.

Також він додав, що для того, аби заразитися коронавірусом, кон­такт із хворим повинен бути не менше, ніж 15 хвилин.

Раніше VG Львів писав про те, що львівський лікар, завідувач I хірургічного відділення Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. За його словами, до лікарні останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах