Наважився: Олег Синютка підтвердив свою участь у дебатах

Олег Синютка підтвердив свою участь у дебатах. Фото: Zaxid.net.

Олег Синютка підтвердив свою участь у дебатах. Фото: Zaxid.net.

Події
12 листопада 2020 14:13

Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка погодився взяти участь у теледебатах на Суспільному. Сьогодні, 12 листопада, телеканал UA: Львів опублікував лист пресслужби Олега Синютки, у якому зазначено, що він ще 4 листопада погодився взяти участь у теледебатах. Дебати між кандидатами на мера Львова відбудуться наступного тижня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Обидва кандидати на голову Львівської ОТГ – Андрій Садовий та Олег Синютка візьмуть участь у теледебатах на телеканалі UA: Львів у середу, 18 листопада.

Раніше Олег Синютка не давав однозначної згоди на дебати, стверджуючи, що безкоштовний формат програми суперечить Виборчому кодексу. Синютка заявляв, що дебати мають бути платними.

Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка погодився взяти участь у теледебатах на Суспільному.Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка погодився взяти участь у теледебатах на Суспільному.

Андрій Садовий погодився взяти участь у теледебатах на Суспільному ще 6 листопада, заявивши про готовність дебатувати у будь-якому запропонованому телеканалом форматі.

За інформацією Суспільного, тривалість прямого ефіру «Виборчий округ. Дебати» 18 листопада становитиме 90 хвилин. Програма складатиметься із таких блоків: вступне слово учасників; блок тематичних запитань учасників один одному; блок запитань від журналістів рівновіддалених від обох учасників ЗМІ (один журналіст — одне запитання, спільне для учасників); фінальні промови учасників.

Зазначимо, що у батьків Олега Синютки 3 листопада підтвердили коронавірус. VG Львів бажає їм здоров'я і сподівається, що це ніяк не вплине на рішення кандидата на мера Львова, і не позбавить львів'ян телевидовища дебатування на Суспільному.

У батьків кандидата на мера Львова Олега Синютки підтвердили коронавірус.У батьків кандидата на мера Львова Олега Синютки підтвердили коронавірус.

Додамо, що у тещі та дружини міського голови Львова Андрія Садового також підтвердили COVID-19. Катерина Кіт-Садова та Марія Кіт отримали позитивний результат тесту на коронавірус 27 жовтня. Результат Андрія Садового — негативний. 

Другий тур виборів міського голови Львова відбудеться у неділю, 22 листопада. Бюлетень для голосування у другому турі виборів мера Львова буде невеликим.  

Нагадаємо, що згідно з остаточними результатами першого туру, Садовий набрав 40,09% голосів виборців (91 131 голос), а Синютка – 31,1% (70 682). Явка виборців у першому турі склала 39,47%.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах