На зупинці: у Львові загорівся тролейбус

На вулиці Щирецькій у Львові загорівся новий тролейбус. Фото: Юрій Каукалов

На вулиці Щирецькій у Львові загорівся новий тролейбус. Фото: Юрій Каукалов

Події
12 листопада 2020 16:28

На вулиці Щирецькій у Львові загорівся новий тролейбус. Це сталося 11 листопада на зупинці громадського транспорту. Водій вчасно зреагував і транспорт вдалося вчасно загасити. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

“Тільки завдяки миттєвій реакцій водія, долі секунди, що водій зняв струмоприймачі, вдалося врятувати від згорання новий електрон №153. Ймовірно, якщо людей не було у салоні, вже був несправний. Також варто зауважити, що майже в усіх електронів після проїзду секціонів, відчувається ривок”, — написав очевидець Юрій Каукалов.

Речниця "Львівелектротрансу" Ольга Мельник зазначила, що інцидент трапився через технічні причини. Тролейбус наразі перебуває на гарантійному обслуготуванні від виробника (ще є гарантія на 1,5 роки). Відповідно, виробник зобов'язаний здійснити заміну елементів через які сталася поломка. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, повідомляє 032.ua.

На вулиці Щирецькій у Львові загорівся новий тролейбус. Фото: Юрій КаукаловНа вулиці Щирецькій у Львові загорівся новий тролейбус. Фото: Юрій Каукалов

Нагадаємо, у центрі Львова під час руху загорівся автомобіль. 

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах