Не кради квіти: у Рясному встановлять 150 камер спостереження

У Рясному встановлять 150 камер спостереження. Фото: Віктор Ольхов

У Рясному встановлять 150 камер спостереження. Фото: Віктор Ольхов

Події
18 листопада 2020 13:09

У мікрорайонах Рясне-1 та Рясне-2 встановлять майже 150 камер спостереження. Львівське управління безпеки міста вже оголосило відповідний тендер. Встановити всі камери мають упродовж двох наступних місяців. Читайте всі новини Львова.

Відеокамери за 2,86 мільйона гривень встановлюватиме ТОВ «Інженіринг-Аналітика». Як пишуть Наші Гроші. Львів, загалом в Рясному встановлять 147 камер, із яких п’ять розпізнаватимуть номерні знаки автомобілів.

Найбільше камер буде на вул. Ряснянській, 320 – шість оглядових та одна з розпізнаванням номерів. Ще шість звичайних камер буде на вул. Шевченка, 350, а вздовж вул. Величковського, 2-58а встановлять 30 відеокамер. Ще чотири камери з розпізнаванням номерів розмістять на вул. Шевченка за адресами – №358, №358б, №360 та №386. 

Відеоспостереження у Рясному встановлять у межах громадського бюджету. Торік проект «Безпечне Рясне. Відеонагляд Рясне-1, Рясне-2, Кам’янка» переміг у голосуванні.

Як раніше писав VG Львів, у Брюховичах водійка недешевого автомобіля Nissan Qashqai вкрала вісім кущів спіреї, які за власні кошти придбали і висадили у сквері місцеві мешканці. Те, як жінка краде кущі й складає їх до своєї автівки зафіксували камери спостереження. Вчинок панянки на дорогому червоному авто викликав шквал коментарів у мережі. Завдяки розголосу, її швидко впізнали й розшукали. Виявилося, що жінка працює директоркою однієї з місцевих фірм, яка займається геодезичними дослідженнями. 

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах