У понеділок Львів прощатиметься із Романом Віктюком

У понеділок, 23 листопада, Львів прощатиметься із Романом Віктюком.

У понеділок, 23 листопада, Львів прощатиметься із Романом Віктюком.

Події
20 листопада 2020 10:24

Прощання із Романом Віктюком у Львові відбудеться у понеділок, 23 листопада. Попрощатися з відомим режисером можна буде у церкві святого Андрія, що на площі Соборній та у Першому театрі, що на вулиці Гнатюка. Поховають Романа Віктюка у родинному гробівці на Личаківському цвинтарі.

Як повідомила представниця родини Катерина Віктюк, 23 листопада о 9 годині ранку труну з тілом Романа Віктюка винесуть із будинку на площі Галицькій, 7, де проживають його рідні. Опісля – переїзд до Першого театру на Гнатюка, 11. Прощання у театрі відбуватиметься з 10:00. О 12:00 розпочнеться громадська панахида, промови в Першому театрі.

О 13:30 розпочнеться перенесення труни до церкви святого Андрія, де відбудеться відспівування та молитовний чин.

О 14:30 похоронна процесія має вирушити до Личаківського цвинтаря, де Романа Віктюка поховають у родинному гробівці поруч із батьками. Чин похорону планують розпочати о 15:00.

Також Катерина Віктюк зазначила, що під час прощання мають будуть дотримані всі карантинні норми, присутні мають дотримуватись дистанції та бути в захисних масках.

Зазначимо, що Катерина Віктюк та її брат Борис – діти племінниці Романа Віктюка Наталії Федоришин, які проживають у Львові. Роман Віктюк називав їх своїми дітьми та запропонував взяти своє прізвище.

Нагадаємо, що український режисер та театральний актор Роман Віктюк помер 17 листопада у віці 84 років у Москві. Згідно з останньою волею народного артиста, його поховають на Личаківському цвинтарі, у сімейному склепі, там же, де упокоїлися батьки Віктюка. 



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах