У Пустомитах Mercedes G 500 намагався заїхати по сходах у під’їзд будинку: відео

У Пустомитах Mercedes G 500 намагався заїхати по сходах у під’їзд будинку. Фото: Скріншот із відео.

У Пустомитах Mercedes G 500 намагався заїхати по сходах у під’їзд будинку. Фото: Скріншот із відео.

Події
20 листопада 2020 16:53

У Пустомитах позашляховик Mercedes G 500 намагався заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки. У мережі опублікували відео. Як виявилося, в автомобілі на той момент перебували двоє новообраних місцевих депутатів. 

Близько 00:10 у будинок №2 на вулиці Радоцинській у Пустомитах позашляховик Mercedes Gelandewagen намагався заїхати по сходах у під’їзд. Недолугі спроби позашляховика потрапили на камери відеоспостереження, які встановленні по периметру будинку.

Автомобілю вдалося піднятися сходами на ґанок будинку лише з другої спроби. Кілька хвилин водій і пасажири сиділи в авто, а потім заднім ходом спустилися назад. За кілька хвилин з автомобіля вийшли троє чоловіків, один із яких зняв реєстраційні номери. Опісля один із чоловіків зайшов у будинок, а решта поїхали. Судячи з поведінки чоловіків, вони, ймовірно, перебували у нетверезому стані.

Як пише Zaxid.net. заїхата по сходах у під'їзд багатоповерхівки намагалися новообрані місцеві депутати Микола Пущак та Андрій Жидачек. Останній винаймає квартиру у цій багатоповерхівці. Пізніше Жидачек визнав свою провину. Він пообіцяв відновити знищені сходи, а також придбати п'ять вогнегасників або камери спостереження як моральну компенсацію за збитки, тому мешканці до поліції заяв не писали.

Андрій Жидачек вибачився за свою поведінку. Фото: скріншот посту Андрія ЖидачекаАндрій Жидачек вибачився за свою поведінку. Фото: скріншот посту Андрія Жидачека

Доповнено: заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував спроби львівських депутатів заїхати по сходах у під’їзд. Депутатів Солонківської ОТГ Миколу Пущака і Пустомитівської міськради Андрія Жидачека виключили з партії "Європейська солідарність" за генебну поведінку.

Як писав VG Львів, на вулиці Стефаника у Львові п’яний бізнесмен на Mercedes-Benz G-класу розтрощив три автомобілі. Перевірка на алкосп’яніння показала 3,11 проміле. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах