"Потрібна допомога психіатра": Геращенко прокоментував спробу львівського депутата заїхати по сходах у під’їзд

Геращенко прокоментував спробу львівського депутата заїхати по сходах у під’їзд. Фото: скріншот із відео.

Геращенко прокоментував спробу львівського депутата заїхати по сходах у під’їзд. Фото: скріншот із відео.

Події
21 листопада 2020 10:36

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував спробу львівського депутата заїхати по сходах у під’їзд. 20 листопада у Пустомитах позашляховик Mercedes G 500 намагався заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці міста. Читайте всі новини Львова.

"Ось просто цікаво, що було в головах двох новообраних депутатів Пустомитівської міської ради Львівської області, коли вони на Mercedes Gelendwagen вирішили заїхати у двір багатоквартирного будинку по сходах? Поліція, звичайно, притягнула до відповідальності і оштрафувала двох несповна розуму, прости Господи, депутатів, але тут, на мою думку, потрібна також допомога психіатра... Хоча може я помиляюся, і у пустомитівських депутатів є контракт з Mercedes на випробування, як їздять їх джипи по сходах?" - написав Геращенко. Також він додав, що одному з депутатів 34 роки, а іншому - 36.

"Потрібна допомога психіатра": Геращенко прокоментував спробу львівського депутата заїхати по сходах у під’їзд. Фото: скріншот із відео"Потрібна допомога психіатра": Геращенко прокоментував спробу львівського депутата заїхати по сходах у під’їзд. Фото: скріншот із відео

Водія Mercedes G 500, який намагався по сходах заїхати у під'їзд будинку, знайшли. Фото: поліція ЛьвівщиниВодія Mercedes G 500, який намагався по сходах заїхати у під'їзд будинку, знайшли. Фото: поліція Львівщини

Нагадаємо, 20 листопада, плизько опівночі, у Пустомитах позашляховик Mercedes G 500 намагався заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки. У мережі опублікували відео. Як виявилося, в автомобілі на той момент перебували двоє новообраних місцевих депутатів. 

Доповнено: депутатів Солонківської ОТГ Миколу Пущака і Пустомитівської міськради Андрія Жидачека виключили з партії "Європейська солідарність" за генебну поведінку.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах